Design Fashion Featured

5 magazine ONLINE în care găsești STOFE calitative!

image

Magazinele online au devenit un mijloc confortabil și accesibil pentru a procura tot ce îți dorești. Dacă ești designer vestimentar și nu găsești stofele care să te inspire să creezi, atunci îți propunem cinci magazine online în care vei găsi stofele perfecte pentru ideia ta.

 

Spoon Flower
www.spoonflower.com

 photo 1_zpst8kedu1k.png

Spoonflower este deosebit de orice alt online-store de ţesătură, deoarece materialele sunt concepute de designeri individuali, nu de mari nume de brand-uri. Este o adevărată colecție de artă sub formă de țesătură. Prețurile de pe Spoonflower sunt un pic mai mari decât în celelalte magazine enumerate aici, dar acestea corespund unicităţii şi calităţii stofelor.

 

Puresilks
www.puresilks.us

 photo 2_zpshqrybhjq.png

Aici vei căpăta o altă viziune asupra mătăsii: fină şi totodată puternică; gingaşă, dar şi cu caractere ţipătoare. Găsiţi mătasa sub toate aspectele ei și în toate nuanţele. Pe acest site te aşteaptă stofa necesară în dependenţă de print-ul dorit sau de designul care te interesează.

 

Ma Petit Mercerie
www.mapetitemercerie.com

 photo 3_zpsldiaveww.png


Aici gaseseşti o diversitate inedită de stofe! Orice model, executat atît de designeri faimoşi cat şi de cei mai puţin cunoscuţi pot fi găsite aici la preţuri accesibile. Un mare avantaj este posibilitatea de a achiziţiona şi stofe cu suprafeţe mici.

Les Coupons de Saint Pierre
www.les-coupons-de-saint-pierre.fr

 photo 4_zpsa96qai0d.png
Originalitate si accesibilitate. Cu siguranţă acestea ar fi cuvintele cheie care ar descrie acest magazin. În perioada reducerilor puteți beneficia de prețuri atractive la stofe calitative.

Avenue des Tissus
www.avenuedestissus.com

 photo 5_zpsrr3kntp4.png

O adevărată comoară pentru cei care au îmbrăţişat designul, fiindcă pe lîngă stofele inedite, descoperim şi o gamă largă de accesorii care întregesc orice ţinută sau orice colţ al locuinţei noastre. Totodată, la fiecare comanda ce depăşeşte suma de 49€, livrarea este gratuită!

Autor text: Ioniţă Renata

POSTARI SIMILARE

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.