Fashion Featured Shopping

Cum să alegi cea mai POTRIVITĂ pereche de BLUGI conform siluetei

levis-wedgie-jean-cropped

În prezent avem o gamă largă de modele, texturi și culori ale blugilor, totuși procurarea unei perechi de blugi se poate termina stresant. Mai jos vă prezentăm care sunt tipurile de blugi ce vă vor accentua frumusețea corpului.

 

Blugii Skinny


 photo img2_zpsfd9eklcd.jpg
Accentuează linia șoldurilor și alungește vizual picioarele. Acest model de blugi va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale femeilor cu forma corpului: dreptunghi, triunghi, și ceas de nisip.

 

 

Blugii Clasici

 

 photo img3_zpst7otkzyw.jpg

 

Blugii clasici pot camufla câteva kilograme în plus, nu scot în evidență talia, șoldurile sau burtica, însă nu se potrivesc persoanelor subțiri, fiind că accentuează în exces finețea acestora. Aceștia se potrivesc tuturor formelor corpului, cu excepția dreptunghiului, linia lor de croială este dreaptă, ceea ce scoate în evidență talia dreptunghiulară a acestui tip de figură.

 

 

Boyfriend


 photo img4_zpsnssqwltx.jpg
Maschează șoldurile înguste și ascund defectele picioarelor, de asemenea accentuează talia suplă. Nu se potrivesc femeilor cu forma corpului dreptunghi și triunghi, mărindu-le șoldurile și scoțând la iveală talia dreptunghiulară. De asemenea, acest tip de blugi mănâncă din înălțime.
 

 

 

 

 

 

 

 

Modelele de blugi pot fi catalogate și în funcție de: amplasarea taliei, croiala părții de jos a pantalonului, și în funcție de lungimea lor.

 

 

Talie Înaltă

 

 photo img6_zpsyysrnkfh.jpg

 

Blugii cu talie înaltă sunt potriviți în special pentru siluetele de tip dreptunghi, subțiind talia. De asemenea se potrivesc construcțiilor corpului de tip ceas de nisip și cerc. Talia înaltă alungește picioarele și ascunde zonele problematice ale burții. Nu se potrivesc siluetei triunghi și triunghi inversat, pentru că micșorează lungimea părții toracice a corpului și scot din înălțimea corpului în ansamblu.

 

 

Poziționarea Clasică

 photo img7_zpsjcd7cmi8.jpg

 

Poziționarea medie a croielii taliei (clasică) ascunde neajunsurile din zona burții, însă, acest lucru nu evidențiază suplețea taliei, astfel acest tip de blugi nu se potrivesc siluetei dreptunghi și triunghi inversat.

 

 

Talia Amplasată Jos

 photo img8_zpsukgrdiec.jpg

Accentuează un corp bine lucrat și atrag atenția spre talie. Nu se potrivesc formei corpului dreptunghiulare și circulare, pentru că pun în evidență defectele taliei. De asemenea aceștia scurtează picioarele.

 

Blugi Ajustați Jos

 

 photo img9_zpsko8ebepi.jpg

 

Aceștia rotungesc șoldurile și accentuează talia, însă nu sunt recomandați persoanelor cu forme generoase, aceștia nu se potrivesc siluetelor de tip cerc sau triunghi. Pun într-o lumină frumoasă formele corpului de tip: ceas de nisip, dreptunghi, triunghi inversat.

 

 

Blugii Drepți

 

 

 photo img11_zpskrypwhnu.jpg

Aceștia se potrivesc tuturor tipurilor de siluete, cu excepția triunghiului. Mai sunt numiți și blugii universali, aceștia ascund icrele mari, și maschează defectele formei piciorului. De asemenea, nu se recomandă domnișoarelor subțiri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blugi Evazați Clasic

 

 photo img12_zpsaxrv41u6.jpg

Aceștia micșorează volumul bustului și al umerilor, astfel se potrivesc siluetelor: cerc, triunghi inversat, ceas de nisip. Blugii evazați clasic readuc corpul la proporționalitate. Însă aceștia nu se potrivesc fetelor scunde, și celor ce dețin figura de tip triunghi sau dreptunghi.

Sursă info: www.adme.ru

Tradus de: Sanda Guzun

 

 

POSTARI SIMILARE

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.