Fashion Featured Shopping Uncategorized

Designerii autohtoni de top își vor prezenta colecțiile la Privé Fashion Events – VEZI Detalii

zugo_1
 Privé Fashion Events organizează cel mai spectaculos show fashion, care îi aduce pe cei mai în vogă creatori vestimentari ai momentului. Vă invităm pe 28 noiembrie, marți, ora 18:00 la Zitty Mall.
Evenimentul va fi organizat în stil londonez și va aduna un public select, familiarizat cu lumea modei și capabil să ofere o analiză obiectivă a lucrurilor care se întîmplă pe podium.
Privé Fashion Events își propune să organizeze 4 evenimente de acest format anual și 1 eveniment mai neformal. Primul dintre ele fiind evenimentul cu iz londonez din 28 noiembrie 2017 cu sprijinul și susținerea Zity Mall.
În cadrul evenimentului veți admira colecțiile Malliny, Viggo, Morphine, Ariadna, Berrezzo, Haskel, Street & Sport, Olga Parubina și Julie Anne Millinery. 

IMG_2814

 Scopul evenimentului este promovarea brandurilor autohtone, în special a designerilor care creează ținute “Made to Measure”, valorificarea personalităților din industria modei moldovenești. Accesul la eveniment se realizează în bază de invitații în zona desfășurării evenimentului și acces public pentru toți vizitatorii Mall-ului.

POSTARI SIMILARE

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.