Fashion Featured

Paleta de culori PANTONE pentru primăvara 2017

pantone-color-swatches-fashion-color-report-fall-2017

Tradițional, Institutul Pantone sugerează culorile anului, pentru 2017 au pregătit o paletă de culori inspirate din anii 70′-80′. 

Niagara

Această nuanță de albastru se mai numește classic denim, este asemănător cu un albastru deschis mixat cu sur. O nuanță liniștită și calmantă. Această culoare este pe primul loc al tendințelor culorilor din primăvara anului 2017 oferite de PANTONE.

 photo IMG1_zpspm647c03.jpg
Lapis Blue

Este o nuanță intensă de albastru, puternică și plină de energie. Este considerată o culoare regală, denotă demnitate și puritate. Această culoare este îmbinarea unui albastru electric și unul pulverizat, lucru ce predă note liniștitoare, dar în același timp ușor observabile.

 photo IMG2_zpssl9xwvlz.jpg

Island Paradise

Island Paradise, este un albastru exotic, ce va fi prezent și printre culorile favorizate în vara anului 2017. Acesta este un albastru deschis cu note verzui, te face să gândești la culoarea azurie a apei pe lîngă insule grecești.

 photo IMG3_zpssi1avohs.jpg
Primrose Yellow

Această nuanță a galbenului inspiră căldură, făcând organismul să se simtă mai vital. Este o culoare perfectă din punct de vedere psihologic, generând hormonul fericirii și amintindu-ne de zile însorite.

 

 photo IMG4_zpsdfw0q5lz.jpg

 

Greenery

Inspiră prospețime. Este o nunață de verde crud inspirat din lime. Este un verde exotic și însorit, însă nu este țipător, fiind mixul dintre verde salată și galben închis. Specialiștii Pantone spun că acest verde îi trezește pe oameni din nou la viață, este culoarea ce descrie perfect primăvara.

 photo IMG5_zpsqwrqw7l3.jpg
Kale

Culoarea Kale este inspirată din frunzele junglei. Este un verde intens și bogat, i se mai spune și verde pulverizat. A fost folosită atât pentru colecții military, cât și pentru rochii sexy în acest an.

 photo IMG6_zpspthwzhde.jpg

Hazelnut

Această culoare este inspirată din nuanțele pământului, este foarte nepretențioasă, fiind ușor asortată cu alte culori. Aceasta predă eleganță și transparență figurii.

 photo IMG7_zpsiyxbsd4a.jpg

Flame

Este creată din amestecul unui portocaliu și roșu. Este o culoare îndrăzneață și veselă, cere multă vitalitate de la persoana ce o poartă, de altfel aceasta se va pierde pe fonul acestei nuanțe.

 photo IMG8_zpsadr3zpdg.jpg

Pale Dogwood

Este o culoare plină de inocență. Este o nuanță de roz ce emană calm, liniște și puritate. Apare sub forma unor ținute subtile, pline de finețe și eleganță. Este o nuanță extrem de feminină.

 photo IMG9_zpsat6rcz9s.jpg

Pink Yarrow

Este o nuanță pretențioasă, iar deținătoare unei ținute în care este prezentă această culoare răsfrânge mintea ca o săgeată de foc , și nicidecum nu rămâne neobservată. Această nuanță stimulează și pune în mișcare mintea privitorului, este tropicală și festivă, potrivită pentru a deschide sezonul petrecerilor nocturne din sezonul cald.

 photo IMG10_zpswj7snbjh.jpg
Autor text: Guzun Alexandra

POSTARI SIMILARE

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.