Fashion Featured Shopping

Stilistul Nathaniel Kowalsky recomandă 25 magazine pentru shopping online

Articol Online Shopping

În prezent majoritatea serviciilor și produselor le putem găsi online și profita de reduceri, oferte speciale și livrare la domiciliu în cel mai scurt timp. Shoppingul de haine online este un nou tip de shopping care îți permite să probezi hainele virtual, să găsești piesele vestimentare potrivite gustului tău, culorilor și texturilor preferate la cele mai bune prețuri. 

În continuare vă prezint 25 magazine, categorisite conform bugetului, astfel avem cîteva compartimente: shopping cu buget prestabilit, shopping cu buget redus, shopping de haine vintage și shopping de haine luxury, toate aceste magazine sunt online și au livrare în Moldova!

 

Pentru început vă sfătui să respectați cîteva reguli de shopping online:

1) Faceți shopping doar din surse cunoscute și recomandate, important să fie securizate.
2) Achitați cu Cardul bancar sau prin Paypal, doar așa puteți demonstra, în caz de necesitate, că ați făcut cumpărătura pe un site anumit.
3) Nu ezitați să întrebați ce vă interesează despre produsul preferat în chatul online al magazinului sau prin e-mail.
4) Întodeauna citiți recenziile consumatorilor.
5) Citiți informația despre componența chimică a stofei.
6) Întodeauna deschideți și verificați mărimea dvs. în Ghidul de mărimi (Size Guide) a fiecărui magazin și brand.
7) Informați-vă despre ofertele și reducerile magazinului.
8) Verificați adresa de livrare înainte de a efectua comanda și urmăriți livrarea în Order Tracker.
9) După ce ați făcut cumpărături neapărat verificați contul bancar.
10) Utilizați filtrele de căutare, pentru a găsi mai ușor produsul dorit.

Shopping cu buget prestabilit

 

ASOS.com 

Voi începe cu cel mai bine organizat și stilat magazin online pentru tineri, ASOS.com, pe această platformă britanică veți găsi multe haine stilate și reduceri pe măsură la sfîrșit de sezon, au livrare gratuită în Moldova și durează maxim 2 săptămîni.

Foto_1

WOLFANDBADGER.com

 Este o platformă unde găsiți haine exclusive de la branduri mai puțin cunoscute ce au un segment de dezvoltare restrîns. Despre această platformă s-a scris în cele mai de top reviste de modă ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle și altele. Hainele prezentate au un stil mai sobru și sunt orientate pentru un target cu vîrsta 25+ ani.

Foto 2

 

LINZI.com

Linzi este un magazin online de încălțăminte stilată, confortabilă și ieftină, găsiți pantofi cu prețuri începînd de la 10€. Au livrare în Moldova și oferă reduceri de 10% studenților.

Foto 3

InTheStyle.com

Este un magazin online dedicat în totalmente genului feminin și anume tinerelor rebele, arogante, glamuroase și stilate. Prețurile sunt accesibile și au livrare mondială.

Foto 4

Glamorous.com

Glamorous este un magazin online pentru tinere melancolice și rebele, îmbină haine cu un design exclusivist și retro. Prețurile sunt accesibile (Începînd cu 10€, ajungînd pînă la 80€) și au livrare în Moldova.

Foto 5

PRETTYLITTLETHING.com

Un magazin online pentru tinere rebele și arogante, prețurile încep de la 5€ ajungînd la 88€ pentru o piesă vestimentară, au livrare în Moldova.

Foto 6

LAVISHALICE.com

Comparativ cu platformele descrise mai sus, Lavish Alice au 20% reducere pentru studenți și +15% reducere pentru utilizatori noi înregistrați. Prețurile sunt afișate în moneda țării din care accesați site-ul, pentru Moldova în lei și încep de la 400 lei, ajungînd pînă la 5000 lei pentru o piesă vestimentară. Au colecții capsule exclusive, haine calitative și prețuri accesibile pentru hainele prezentate.

Foto 7
 

MISSGUIDED.COM

Misiunea lor este de a împuternici femeile la nivel global pentru a avea încredere în sine și a fi cine doresc să fie. Missguided este o marcă îndrăzneață, îndreptată direct și înainte, inspirată de viața reală care dorește să facă exact acest lucru.

Tot ce crează este informat de către clientul lor, împreună cu influențe globale, cum ar fi mass-media, stilul stradal și cultura populară, creând o destinație care oferă și cuprinde totul pentru a fi o fată activă în lumea de azi. Prețurile sunt accesibile, au 40% reducere pentru studenți și livrare gratuită la o comandă cu suma mai mult de 40€.

 

Foto 8

BOOHOO.com

Boohoo.com sa transformat rapid într-un lider mondial de modă din generația sa. Combinând design-ul de ultimă oră cu un preț accesibil, au împins granițele în ultimii opt ani pentru a vă aduce cele mai recente căutări pentru timp redus. Prețurile acestui magazin sunt accesibile și au oferte captivante în fiecare săptămână.

Foto 9

Vintage Shopping

 

BEYONDRETRO.com 

Echipa lor de cumpărare ia în serios tendințele. Caută haine la modă, analizează stilul stradal, global și editorial. Clientul lor este cel mai important element al constelației creative. Infinit inventiv și întotdeauna inspirat, comunitatea Beyond Retro este forța motrice a afacerii lor, unită în neconformitate și angajată într-o contra-cultură de retail care sărbătorește individualitatea prin reutilizarea modului vibrant al secolului XX din întreaga lume.

 

Au livrare mondială și mereu suplinesc stocul de haine. Prețurile sunt accesibile și cel mai important că susțineți reutilizarea hainelor.

 

Foto 10

ROKIT.CO.UK

În decursul ultimelor trei decenii, Rokit a reciclat peste un milion de tone de îmbrăcăminte și accesorii aruncate, pentru a deveni brandul obișnuit al unui stilist londonez cu o audiență online la nivel mondial.

 

Rokit a izbucnit pe piață cu un stand în Londra, la Camden Market în 1986, specializată în vintage denim de cowboy americani. Cererea a fost atât de acerbă încât, în câteva săptămâni, magazinul a fost schimbat pentru un magazin cu două etaje pe strada principală și sa născut marca vintage Rokit.

 

Foto 11

 

ADOREDVINTAGE.com

Timp de mai bine de un deceniu, au lucrat pentru reglarea fină a ochiului în găsirea de piese speciale de epocă. Au călătorit în întreaga lume în căutarea unui produs care este vechi, frumos construit și unic. Alături de colecția curativă de articole antice și de epocă, ofer, de asemenea, îmbrăcăminte și accesorii.

 

Le plac ca piesele inspirate de epocă vin în mai multe dimensiuni și sunt mult mai actualizate în siluete și țesături. Echipa lor lucrează pentru a oferi piese care reprezintă sensibilitățile feminine, romantice, clasice și folclorice.

 

Foto 12

 

ARCHIVEVINTAGE.com

Ofer piese de haine din anii 1960 – 1990. Printre designeri regăsiți: Alaia, Beene, Dior, Chanel, Ossie Clark, Mugler, Miyake, Chloe, Sant Angelo, Gaultier, Yves Saint Laurent și alții.

 

Toată îmbrăcămintea, încălțămintea, accesoriile și articolele de origine sunt de epocă. Selectează numai acele articole în stare perfectă sau aproape perfectă. Orice imperfecțiune a unui element va fi menționată în descriere. Dacă sunteți în căutarea unei anumite piese vestimentare, îi puteți întreba și ei o vor găsi.

 

Foto 13

 

VESTIAIRECOLLECTIVE.com

Vestiaire Collective, cea mai elegantă piață globală pentru moda de lux și de nișă. Cumpărați, vindeți, distribuiți! Căutați peste 300.000 de articole prețioase, toate la o fracțiune din prețul de vânzare cu amănuntul. În fiecare zi, mai mult de 3.000 de articole noi sunt încărcate de la brand-uri precum Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant, Celine, etc.

Foto 14

 

SHOPPING CU BUGET REDUS

 

YOOX.com

YOOX, înființat în anul 2000, este cel mai important magazin online de modă.

Datorită relațiilor directe de lungă durată cu designeri, producători și comercianți oficial din întreaga lume, YOOX oferă o gamă largă de haine și accesorii greu de găsit pentru bărbați și femei de la cei mai prestigioși designeri din lume, o selecție unică de obiecte de design de casă, colaborări exclusive cu artiști de renume internațional, branduri responsabile din punct de vedere social și ecologic și îmbrăcăminte pentru copii.

Shopping pe YOOX este vorba despre descoperire – o călătorie eclectică și jucăușă dincolo de regulile sezoniere stricte ale modului – care îi permit bărbaților și femeilor să-și exprime individualitatea prin stilul nemuritor și creativ.

 

Foto 15

TKMAXX.com

TKMaxx.com a fost fondat în Marea Britanie în 2009, dar ca brand există pe piață din 1994. La TK Maxx este o selecție tot mai variată de produse de marcă și designer la prețuri cu până la 60% reducere.

 

Foto 16

SECRETSALES.com

SECRETSALES.com a fost fondată de frații Nish și Sach Kukadia în 2007 ca un mod de pionierat pentru mărcile de designer să-și vândă inventarul excesiv direct clienților care utilizează puterea internetului.

Secretul este că aproape toate mărcile de designer supra-produc produse în speranța că vor maximiza vânzările de prețuri complete, dar de multe ori nu pot prezice volumele cu exactitate. Dacă produsele sunt nevândute sau comenzile de vânzare cu amănuntul sunt anulate, SECRETSALES poate ajuta mărcile prin găzduirea unei vânzări online în scurt timp către clienții înregistrați.

În fiecare zi, acești clienți înregistrați primesc un e-mail prin care anunță cele 10 vânzări care se lansează zilnic, fiecare cu un număr limitat de articole la prețuri fantastice, astfel încât cei mai rapizi clienți să fie recompensați cu cea mai bună alegere.

 

Foto 17

THEOUTNET.com

De la lansarea sa în aprilie 2009 de către The NET-A-PORTER GROUP, OUTNET.COM sa stabilit ca destinație go-to pentru cumpărătorul cu stil global.

Cu noi supliniri în fiecare luni, marți, joi și vineri, cumpărăturile la THE OUTNET sunt garantate pentru a vă aduce stilul la nivelul următor!

 

Foto 18

GETTHELABEL.com

Sunt site-ul final pentru îmbrăcămintea și încălțămintea esențială și indispensabilă pentru designer și echipa lor este dedicată oferinței clienților la cele mai bune prețuri atunci când este vorba de modă.

Oferă reduceri și reduceri incredibile pentru branduri iconice. Cu peste 7.000 de articole online și cu până la 75% reducere, iar colecția lor satisface orice consumator prin oferirea de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei, îmbrăcăminte pentru copii și accesorii.

Foto 19

THENANDNOW.com

În magazinul THEN AND NOW sunt piese vestimentare elegante de la designeri de moda selecți. Zilnic descoperă mari branduri ale viitorului. Dacă ești în căutarea de piese vestimentare speciale, de ceva diferit și de designeri premium, atunci acesta este locul pentru tine.

Foto 20

LUXURY SHOPPING

 

LN-CC.com

LN-CC este un concept de vânzare cu amănuntul progresiv, inovator și conștient. Există atât un spațiu fizic de magazin, găzduit într-o instalație bazată pe artă, cât și un magazin online care echivă aceeași atenție cu privire la abordarea detaliată și gândirea înainte, LN-CC prezintă propria sa interpretare individuală a luxului, redefinind percepția comerțului cu amănuntul modern într-un mod personal logic și luat în considerare.

 

Foto 21

NET-A-PORTER.com

De la lansarea în iunie 2000, NET-A-PORTER sa stabilit ca fiind destinația mondială de modă de lux. Un pionier al inovării, NET-A-PORTER vorbește unui public lunar de peste 6 milioane prin intermediul unui ecosistem global multi-canal, inclusiv revista digitală EDIT, revista PORTER și net-a-porter.com, oferind o experiență de cumpărături fără probleme pe dispozitive mobile, tablete și desktop.

 

Foto 22

FARFETCH.com

Fondat în Londra în 2008 de către antreprenorul portughez José Neves, Farfetch este platforma online pentru modă. Nu mai căutați cele mai bune buticuri și branduri de lux din lume – de la Tokyo la Toronto, Milano până la Miami, la Farfetch găsiți cei mai buni gânditori din lumea modei.

Ceea ce face Farfetch o destinație unică când faceți cumpărături, este stilul pe care pur și simplu nu-l veți găsi în altă parte. Indiferent dacă sunteți axați pe nume cunoscute, cum ar fi Gucci, puterea italiană și iconicul Saint Laurent din Paris, sau dornici să descoperiți designeri nou apăruți precum Gabriela Hearst și Y / Project.

 

Foto 23

MODAOPERANDI.com

În semn de omagiu față de istoria artiștilor care și-au prezentat creațiile în fața clientelei de elită, Moda Operandi este singurul comerciant online care îi invită pe clienți să privească PRE-ORDER în următorul sezon direct de pe podium. Iar pentru cei care nu pot aștepta, oferă un BOUTIQUE bine pregătit în sezon.

Moda Operandi oferă styliști pentru a furniza cele mai personalizate sfaturi în cumpărături de lux și analizează nevoile clienților. Echipa de profesioniști în modă este doar la un clic distanță.

 

Foto 24

MYTHERESA.com

Descoperiți mytheresa.com, epicentrul a podiumurilor și ofertelor exclusive sezoniere de la designerii de modă de lux din New York, Londra, Paris și Milano. Mytheresa selectează articole de îmbrăcăminte, genți, pantofi și accesorii de la peste 180 de branduri internaționale de designer de lux, cum ar fi Balenciaga, Burberry, Alexander McQueen, Stella McCartney și Saint Laurent, precum și piese cheie de la etichete de trend precum Acne Studios, Isabel Marant, Mulberry, Roger Vivier, Proenza Schouler, De Malene Birger, plus multe altele.

Site-ul mytheresa.com este actualizat cu un total de peste 500 de noi sosiri pe săptămână din cele mai recente colecții.

 

Foto 25

”Încercați magazinele online, căutați și comandați, fiți la un clic distanță de o nouă garderobă!”

Autorul articolului:
Editorul de modă 
Nathaniel Kowalsky

 

Urmăriți-l pe instagram și facebook.

 

POSTARI SIMILARE

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.