Fashion Featured Women

Trucuri de stil cum să fii non-conformistă de la Cristina Tabun

IMG_3081-—-копия-Edit

Să fii non-conformistă nu înseamnă că trebuie să-ți vopsești părul în verde sau altă culoare, poți fi nonconfomistă prin felul de a te îmbrăca. Trebuie să-ți lași imaginația liberă și să te joci cu ținutele, dacă și în acest caz o dai în bară, bloggerița Cristina Tabun îți oferă câteva trucuri care sigur îți vor prinde bine.


Cristina și blogul ei Marshmallow by Cristina’s Style pot fi sursa de inspirație pentru ținutele tale. Cristina la fel se regăsește în stilul mai non-conformist, da, ea poate să poarte sandale cu șosete, rochii peste tricouri, ochelari supradimensionați și multe altele:

„Non-conformismul eu îl văd ca pe un trend care încalcă unele reguli, care te scoate din anonimat și care îți personalizează atit stilul cât și eul personal. Eu mă regăsesc în acest mod de a fi și încerc să-l abordez în ținute și stil doar că nu este întotdeauna înțeles și acceptat de cei din jur ” a relatat fashionista pentru SAKS Magazine.
1. Atunci când avem o ținută făină și ne pare că totul e corect și ne lipsesc doar o pereche de pantofi stiletto, ar fi bine să optăm pentru încălțăminte tip sport sau o pereche de bocanci.
2. Renunțăm la coafatul în exces sau prea aranjat, pentru un coafat lejer, purtăm părul proaspăt spălat fără produs în exces și fără placă.
3. Paltonul clasic preferat poate fi purtat și la ținute tip sport, asortat cu un rucsac.

 

About today #outfitoftheday <3 I’m rocking my camel coat by @dressfo_style #lookoftheday #outfitoftheday #instalook #instafashion #streetstyle #fashionblogger

Фото опубликовано Cristina’s S t y l e ○ Blogger (@cristinatabun)


4. Dresul “natural bronze” îl înlocuim cu unul din plasă, fie alb sau negru sau alegem dresurile cu un imprimeu, ca de exemplu buline, inimioare, etc.
5. Nu e o catastrofă dacă purtăm o pereche de sandale din catifea sau o pereche de pantofi cu șosete.
6. Dacă ne plac blănurile, alegem una artificială, colorată și poate chiar cu animal print și o purtăm cu bocanci, adidași, botine, chiar dacă avem o pereche de cizme frumoase din piele întoarsă.

 

● S w e e t d r e a m s ● #outfitstyle #lookbook #streetstyle #instalook #instafashion #localsmd #fashionstyle #fashionblogger #cristinasstylelook #chisinau #lookzmd

Фото опубликовано Cristina’s S t y l e ○ Blogger (@cristinatabun)

P a s t e l mood today ♡♡♡ #lookoftheday #outfitoftheday #instalook #instafashion #fashionstyle #fashionblogger #pastels #winterfashion

Фото опубликовано Cristina’s S t y l e ○ Blogger (@cristinatabun)

7. Ochelarii decorativi, un accesoriu care scoate orice ținută din anonimat, cu rame albe, animal print sau negre și nu neapărat scumpi.
8. Chiar dacă purtăm mărimi mici nu trebuie să ne fie frică de hainele oversize sau xxl, cu ele ne putem juca și crea ținute super faine.

 

●PINK● sweater by @herminamoldova #madeinmoldova #localsmd #chisinau #streetstyle #moldova #fashionblogger #fashionstyle #instafashion #instalook

Фото опубликовано Cristina’s S t y l e ○ Blogger (@cristinatabun)


9. Mixăm fără frică haine și stiluri care credem ca nu se potrivesc și mai încălcam unele reguli.
10. Suntem foarte atenți cu cine mergem la cumpărături și de la cine cerem sfaturi în materie de stil, ne inspirăm, dar nu copiem.

 

Interviu realizat de Ignat Laura

POSTARI SIMILARE

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.